HungarianRomână
Home Acasă
PDF Imprimare Email
Joi, 28 Octombrie 2010 19:07

 

Stimaţi locuitori ai comunei Şărmăşag, dragi prieteni,

 

Primarul comunei Şărmăşag Un om care lucrează, din când în când se opreşte, ca să se odihnească, să facă un bilanţ şi proiecte pentru viitor. Acum, la final de an, doresc să vă prezint perspectivele pentru anul viitor, în ceea ce priveşte realizările comunităţii locale.

Uitându-mă înapoi la evenimentele anului ce a trecut, permiteţi-mi să le mulţumesc tuturor locuitorilor comunei pentru încrederea şi sprijinul acordat cu acazia alegerilor locale şi parlamentare. Unindu-ne forţele, am obţinut rezultate frumoase, iar cu aceste forţe unite, putem aborda, cu încredere, planurile noastre de viitor. Mulţumesc tuturor locuitorilor pentru răbdarea de care au dat dovadă, legat de lucrările care se desfăşoară greoi şi lent pe raza comunei. Din păcate, finalizarea mai multor lucrări s-a decalat nu din cauza neglijenţei autorităţilor locale şi județene, ci din cauza procedurilor birocratice de achiziţii. Din veniturile proprii şi din impozitele locale am încercat să acoperim nevoile şi solicitările locuitorilor, dar şi la acest capitol întâmpinăm greutăţi, deoarece resursele disponibile nu acoperă toate nevoile identificate. Cu toate acestea, aşteptăm anul nou cu optimism, cu forţe proaspete şi planuri noi.

Anul 2017 debutează cu nenumărate sarcini. Avem multe lucrări începute, care se vor finaliza în acest an, proiecte câştigate, care se află în etapa de licitaţie, urmând să se execute în 2017. Astfel, conform planurilor, la finalul anului 2017, toate străzile din Şărmăşag, Lompirt, Ilişua şi Moiad vor fi asfaltate, înainte de care avem pretenţia de finalizare a reţelei de apă menajeră şi de canalizare la Lompirt şi la Ilişua. Aceste lucrări au fost aşteptate de multă vreme, dar astăzi sunt convins, că nu am aşteptat degeaba.

Se află între priorităţile noastre pentru 2017, două proiecte de reabilitare a Grădiniţei cu Program Normal Nr.1 Şărmăşag, respectiv a Grădiniţei cu Program Normal Nr.2 Şărmăşag, declarate câştigătoare, care se vor finanţa din fonduri Europene. Se află în etapa de aprobare cele două proeicte de reabilitare a Căminelor Culturale din Lompirt şi din Ilişua. Sperăm că în două – trei luni se va semna contractul de execuţie pentru a începe lucrările la cele două obiective. Va urma depunerea unui proiect de reabilitare interioară şi exterioară a Liceului Tehnologic Nr.1 Şărmăşag.

Prin urmare, vă asigur că proiectele noastre încearcă să acopere multe domenii, sunt realizabile şi servesc comunităţii noastre.

De altfel, intenţiile noastre ar fi rămas doar încercări, dacă n-am fi avut o echipă profesionistă, în spatele nostru. Mulţumesc pe această cale pentru sprijinul permanent acordat de către organizaţia judeţeană, mulţumesc parlamentarilor UDMR, şi, nu în ultimul rând, locuitorilor comunei Şărmăşag.

În concluzie, mulţumesc tuturor colaboratorilor pentru ajutor, mulţumesc anagajaţilor primăriei pentru sacrificiile şi pentru serviciile oferite de-a lungul anului şi sper ca entuziasmul să-i însoţească şi în anul care vine.

Vă doresc tuturor un an nou binecuvântat, liniştit şi fericit, alături de cei dragi.

 

Cu stimă,

Dombi Attila János

Primarul Comunei Şărmăşag

 

 

 

 

 

Ultima actualizare în Marţi, 19 Decembrie 2017 08:53
 

Sarmasági hirmondó

Sarmasagi hirmondo

Curs valutar BNR

TaraSimbolCurs
State flagEUR 4.9467
State flagUSD 4.2501

Valabil azi: 2021-10-23
Sursa: BNR

Acum in Sarmasag


Weather ForecastWeather Maps

Cautare in paginaStiri de ultima ora

Populare


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.